Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Kérjük szíves türelmét.

edm

Változások a direkt marketingben 2015-ben

Képzésünket minden olyan cégnek ajánljuk, amelynek van honlapja, vagy direkt marketing tevékenységgel népszerűsíti termékeit, szolgáltatásait.

Az Adatvédelmi Hatóság bírsága részben a piacon elterjedt gyakorlatot kifogásolta, így a Hatóság szigora bármelyik direkt marketing tevékenységet folytató vállalkozást elérheti.

 

Az Adatvédelmi Hatóság a maximális bírságot szabta ki az egyik jelentős piaci szereplő részére.

 

A hatóság határozatai erőteljesen módosították a direkt marketing piac gyakorlatát.

 

 

Dátum: 2015-04-28. (kedd)   10:0015:00


HELYSZÍVÁLTOZÁS

ÚJ Helyszín:  Hotel Tulip Inn Millenium ***

Előadó: dr. Kulcsár Zoltán

 

Kedvezményes ár:

30% kedvezménnyel 17.430 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése április 24-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ár: 24900 Ft/fő + ÁFA

Ebéd (igény esetén): 3000 Ft/fő + ÁFA

 

LETÖLTHETŐ-JEL-LAP_nagy     jelentkezes-gomb

___________

Az online és a direkt marketing eszközök adatkezeléseivel kapcsolatosan megrendezésre kerülő szeminárium témakörei:

 

* Direkt marketing szabályok bemutatása általánosságban, és a 10 millió forintos bírságot kiszabó határozat fényében; A résztvevők megtudhatják, miként lehet jogszerűen e-mail vagy postai hírlevelet küldeni, telemarketinges tevékenységet végezni. Honnan lehet és honnan nem lehet adatbázisokat gyűjteni, mit lehet kezdeni az info@cégnév.hu e-mail címmel, milyennek kell lennie egy e-mail hírlevél felépítésének. A hatóság direkt marketing határozatának fontosabb rendelkezéseit bemutatja szakértőnk, és gyakorlatias tanácsokat ad a bírság elkerülése érdekében.

* A jogellenes adatkezelés következményei; Adatvédelmi Hatóság, bíróság, Fogyasztóvédelmi Hatóság, Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, Gazdasági Versenyhivatal, MNB, jegyző, rendőrség, ügyészség. Ők mind eljárhatnak az adatvédelmi ill. reklámtörvényi kötelezettség megszegésekor. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság 10 millió forint bírságot szabhat ki. A Büntető Törvénykönyv akár három év börtönnel fenyegeti a személyes adattal visszaélést.

* Speciális online marketing eszközökre vonatkozó adatvédelmi gyakorlat:

- viselkedésalapú reklámok

- webanalitikai eszközök (mint pl. Google Analytics, Medián Webaudit)

- hirdetést kiszolgáló kódok (pl. Adverticum, AdSense)

- különféle cookie-kra vonatkozó szabályok

- közösségi portálokkal kapcsolatos adatkezelések (főként a Facebook social pluginek)

- ajánló rendszerek (Gravity)

- „küldd tovább” típusú eszközök

- külső hírlevél modulok

* Konzultáció

 

____________________________________________________________________________________

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás, mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani  nem lehet.

Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

 

Ossza meg másokkal is!

Megostom a Twitteren!

Hozzászólok én is! Eddig nincs hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>